Opinie klientów

Jolanta Jaworek
18-07-2017

Dzisiaj doszły zamówione firanki. Piękne! Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi (szybko, solidnie, terminowo), jak i z jakości firanek. Bardzo dziękuję i polecam firmę Tuchos innym. Z pewnością jeszcze nieraz skorzystam z jej usług. Pozdrawiam :-)

Alina Burchart
24-06-2017

Dziękuję za szybką dostawę.

Agnieszka Skierkowska
29-04-2017

Wylicytowałam już bardzo dużo rzeczy i poza licytacją także składałam zamówienia, wszystko doszło na czas i jestem bardzo zadowolona z zakupów. :) I co najważniejsze wszystko takie piękne jak na zdjęciach!

Agnieszka Sawińska
06-12-2016

Pościel fajna ale sprzedawca niekompetentny.

Aneta Pasiut
29-11-2016

Piękna pościel. Wszystko zgodne z opisem i bardzo dobry kontakt ze sprzedającą

ewa stepien
27-11-2016

wzupelnosci sie z wami zgadzam posciel wysokiej jakosci,warto kupic

Justyna
17-11-2016

Szybko sprawnie polecam w 100%

Piasecka Ewelina
17-11-2016

Polecam serdecznie "Tuchos". Posciel bardzo fajna,ładna. Przesyłkawykonana w tempie ekspresowym. Jeszcze raz serdecznie polecam.

PatrYcja
12-10-2016

Ze mówiłam firanki fioletowo/białe i są cudne polecam serdecznie

ewa stepien
11-10-2016

B,ardzo fajna posciel Zamowienia tez sa szybko realizowane,a i posciel po wypraniu nie traci kolorow tak ze polecam zakup bo naprawde warto

Bożena Malcher
23-09-2016

Pościel zgodna z opisem super bardzo miła w dotyku. Firanka także mega pięknie prezentuje się w moim oknie. Polecam szybka i miła obsluga.

Patr Ycja
19-09-2016

Polecam "Tuchos" jestem bardzo zadowolona z zakupu przesyłka dotarła dzisiaj i już wiszą moje firanki w pokoju. Dziękuję bardzo za miłą zabawę w licytacji i czekam na następne. Pozdrawiam

Sylwia Relidzyńska
23-06-2016

Polecam zakup pościeli w 100% miła w dotyku , żywe kolory i super cena.

Dorota Piórkowska
18-06-2016

Pościel zgodna z opisem, miła w dotyku. 3D świetna, a czarno-biała jeszcze lepsza, bardzo delikatna i mięciutka. Przesyłka dotarła do mnie szybko, nie ciągu 4-ech dni. Polecam Ruchów serdecznie.

Kornelia Kryspin
03-06-2016

Super posciel mam już dwa komplety czekam na trzeci szybko sprawnie miło!!!

marta
29-05-2016

piękna pościel, zgoda z opisem, wysyłka ekspresowa, napewno tu wrócę :)

Halina Zawada
20-05-2016

Witam. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Krótki okres oczekiwania. Gorąco polecam.

DOROTA GRZEGOREK
10-02-2016

W SUMIE trzy pościele już mam z tej firmy i są super. Miłe w dotyku.

justi
10-02-2016

Witam pościel jest ok gorzej z wysyłką trzeba czekać bardzo długo i to mi się średnio podoba w tej firmie średni kontakt

justyna tokarz
09-02-2016

Witam średni kontakt ze sprzedawcą dosyć długo czekałam na przesyłkę

MIROSŁAW ŚYGNAT
02-02-2016

JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC mysle ze to nie jest firma widmo

Wioletta Całka
31-01-2016

Pościel bardzo ładna, jakość dobra, czekałam tydzień czasu na przesyłkę. Taką posciel jaką zamówiłam dostałam. Jest ok Pozdrawiam serdecznie

Ilona Łagosz
29-01-2016

Przesyłkę otrzymałam nie czekając długo na realizację zamówienia. Zamówiony towar jest idealny i zgodny z opisem. Bardzo dziękuję i polecam gorąco TUCHOS.

Kasia Jelonek
22-01-2016

Na pierwszy rzut oka ładne, jak dla mnie trochę za małe zdjęcia i nie mogę się dopatrzeć faktycznego wzoru.

Dagmara Juszkiewicz
22-01-2016

Przesyłka dotarła polecam :) Pościel super Pozdrawiam :)

Emilia Boniecka
10-12-2015

Jak najbardziej polecam.Zadawałam mnóstwo pytań,Pani szybko w bardzo miły sposób odpowiadała,do końca mogłam zmieniać swoje zamówienie.Paczka tez wysłana szybko.Pozdrawiam Panią serdecznie.

Renia Błaszczyk
10-12-2015

jeszcze raz polecam tą firme rewelacja! Materiał pościeli jest jak jedwab a ręczniki tak samo dobrej jakości !pozdrawiam!kontakt bardzo dobry!!

Renia Błaszczyk
10-12-2015

jeszcze raz polecam tą firme rewelacja! Materiał pościeli jest jak jedwab a ręczniki tak samo dobrej jakości !pozdrawiam!

Renia Błaszczyk
16-10-2015

Pościel jest piękna materiał cudowny ręczniki tak samo ,polecam ten sklep ani razu się nie zawiodłam ! pozdrawiam!!

Iwona Dębska
20-06-2015

Pościel super, kontakt super, komunikacja ze sprzedającym super!!! 6+ i w koronie !!!!! Pozdrawiam :)

Marta Sochaczewska
18-06-2015

Bardzo polecam dobra jakosciowo śliczna pościel jestem bardzo zadowolona ,szybka wysyłka ,stały kontakt gorąco polecam

Magdalena Zawadzka
18-06-2015

Polecam,polecam. Rewelacyjna współpraca. Ręczniki są świetne. Jeszcze nie raz zrobię tu zakupy;-)

Amelia Gos
17-06-2015

Suuper.. Brak kontaktu, inny towar niz zamawiany i dluuuuuuga przesylka...;(((

Natalia
15-06-2015

Polecam,polecam pościele naprawdę piękne, mam i w 3D I zwykle i są piekne. Trudno wto uwierzyć ,ale od zdjęć na żywo się nie różnią, na pewno jeszcze coś tu zamówię

Zdzisława Rutkowska
15-06-2015

Bardzo fajna współpraca. Przesyłka wyjątkowo szybka. Pościel jak na obrazku. Polecam zakupy

Dorota BARTOSIAK
13-06-2015

jestem szczesliwa posiadaczka dwoch kompletow i polecam wszystkim firma super a posciel przepiekna Pozdrawiam

Elżbieta
20-05-2015

Jestem bardzo zadowolona z Państwa pościeli.Mam już 3 komplety i kilkakrotne pranie nie pozbawiły uroku tej pościeli.Kolory są identyczne jak nowa.Pozdrawiam życząc Państwu wielu pomysłów na wzory i zadowolonych klientów.

Sylwia Perek
24-04-2015

Witam pościel otrzymałam szybko, jest śliczna- polecam :-)

Luiza Wróblewska
18-04-2015

Witam, zamówienie doszło ekspresowo w poniedzialek wieczorem zamówiłam a w środe rano pościele były juz u mnie ;-) Dziękuję. Napewno bede zamawiać niebawem coś jeszcze ;-) A może tym razem narzuta?! ;-)

Bożena Gawron
08-04-2015

Witam, Otrzymała wylicytowaną pościel w groszki jest super. Pozdrawiam

Marzena Bilinska
06-03-2015

Ja posciel otrzymalam zgodnie z zamowieniem jest slicznie dzieki i pozdrawiam

Mirosława
03-03-2015

Witam Otrzymałam wylicytowaną pościel 3D jest cudowna

anna w
25-02-2015

witam dziękuje za pościel ,jest zgodnie z zamówieniem i bardzo się podoba , dzieci są zadowolone

jola
19-02-2015

Pościel jest super

Ewa Słowik
12-02-2015

Jest to mój pierwszy zakup i nie ostatni.Pościel jest super ,zgodna z opisem...wszystko SUPER :) Napewno będą kolejne zakupy.POLECAM!

ŻANETA TKACZYK
11-02-2015

POŚCIEL JEST PIĘKNA POLECAM

Dasykiewicy Pawe
02-02-2015

Firanka dotarła szybko i wygląda identycznie jak na zdjęciu. POLECAM

Mirosława S.
23-01-2015

Dziś dostałam zasłony są śliczne jestem bardzo zadowolona z zakupu;) super kontakt,szybka dostawa ;) POLECAM!!!;)))

Krystyna N
23-01-2015

Pościel ładna :) dostawa ekspresowa :) POLECAM

agnieszka
22-01-2015

Pościel jest faktycznie urocza i śliczna po za dłuuuuuuuuugą i niekompletną wysyłką gdyż nie otrzymałam firanki którą zamawiałam i zapłaciłam za wszystko razem z góry.......Jednak sama pościel jak najbardziej godna polecenia....

kasia
14-01-2015

Posciel bardzo ladna, aczkolwiek Nie dokonca sie tego spodziewalam. Troszke sie rozczarowałam.

Anna Żak
13-01-2015

Pościel taka, jak na zdjęciu. Żywe kolory i zapinana na suwak. Towar przyszedł w ekspresowym tempie. Jestem bardzo zadowolona z oferowanych usług. Polecam.

Rozalia Wójciak
17-12-2014

Piękna pościel wspaniała aczkolwiek na zdjęciach wygląda śliczniej

Anna Bułaś
01-12-2014

Pościel piękna(prezent świąteczny dla syna i synowej)szybka dostawa i super kontakt.Polecam ...

Ada
28-11-2014

Pościel śliczna. Dostawa szybka . Jestem zadowolona. Polecam

Julianna Klein
21-11-2014

Pościel super ,wysyłka szybka .POLECAM.

Mirosława Barszcz
18-11-2014

Pościel PIĘKNA !!! ekspresowa dostawa serdecznie Polecam :)

Martynka
13-11-2014

Pościel piekna. szybka wysyłka i miły kontakt. napewno tu zajrzę

Simona Zając
11-10-2014

I lolejna pościel zgodna z zamówieniem i błyskawiczna dostawa:) polecam!!! Kolejne zamówienie w trakcie i większej ilości już niebawem tym razem dla siebie:)

Simona Zając
06-10-2014

Pościel wykonana bardzo dobrze. Rewelacyjnie się pod nią śpi. Dostawa szybka. Nic dodać nic ująć polecam !!

Anna Trela
18-09-2014

Dobry kontakt,szybka przesylka.POLECAM

Kasia z Krakowa
20-08-2014

Wzor poscieli jest niesamowity :) Kupowalam na prezent a teraz sama chyba zakupię taką do domu :) ekstra :)

Katarzyna Sławik
20-08-2014

Muszę powiedzieć, że wszystko okej z przesyłką. Pościel jest śliczna i miła w dotyku :) gorąco polecam!

Maria Ortel
14-08-2014

To moje pierwsze zamówienie.Zrealizowane błyskawicznie i zgodnie z zamówieniem. Pościel piękna. Bardzo dziękuję rzetelnej firmie. Pozdrawiam

Justyna
04-08-2014

Pościel jest prześliczna :) Jestem nią zachwycona. Wysyłka ekspresowa. Wszystko tak jak trzeba :) dziękuję i pozdrawiam

Zbigniew Wyrębski
04-08-2014

można tylko zachwalać, przesyłka dotarła w terminie wg zamówienia

Anna
28-07-2014

Dziekuje za posciel i reczniki oczywiscie jeszcze odwiedze wasz sklep pozdrawiam

Iwona
03-06-2014

Pościel piękna. Juz 2 razy robiłam tu zakupy i na pewno wrócę. Super kontakt a wysyłka ekspresowa. Pozdrawiam ;)

kamila serkis
15-05-2014

Bardzo szybka realizacja zamówienia i miła obsługa polecam gorąco :)

Kinga Janas
02-04-2014

Pościel 3D jest poprostu rewelacyjna :) Ekspresowa wysyłka i super kontakt. Polecam - ja na pewno tu wróce.

Agata Kasprzyk
28-03-2014

Towar zgodny z opisem i ilustracją. Szybka dostawa. Polecam

Marysia
18-03-2014

Dobry kontakt, towar zgodny z opisem, dobra jakość, szybka paczka- REWELKA

Jacek
18-03-2014

Wszystko szybko i sprawnie przeprowadzone. Bardzo dobry kontrahent, znakomity kontakt.

Marcin
18-03-2014

Z ogromną przyjemnością wystawiam pozytywną opinię!!!! Wszystko sprawnie, miło i przyjemnie, bardzo szybka przesyłka!!! Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń!!! Życzę wszystkim tak świetnej współpracy!! *GORĄCO* *POLECAM!!

Karmen
16-03-2014

Koce które zamówiłam są śliczne!!! Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%

Kinga
29-01-2014

Bardzo miły kontakt, obsługa, ekspresowa wysyłka

Mateusz Nowak
29-01-2014

Świetny kontakt, szybka wysyłka towaru no i niepowtarzalna pościel :)


Dodaj opinię

Twój koszyk:

Twój koszyk jest pusty
Masz pytanie? Zadzwoń!


530 401 009
UWAGA!

NOWA KOLEKCJA JUŻ DOSTĘPNA


Przy zakupie powyżej
300zł DOSTAWA GRATIS!

Opinie

Dzisiaj doszły zamówione firanki. Piękne! Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi...

Dziękuję za szybką dostawę.

Wylicytowałam już bardzo dużo rzeczy i poza licytacją także składałam zamówienia,...

Dodaj opinie
Zobacz wszystkie